Få facaden ordnet med grønt tilskud

Du har måske allerede bemærket, at håndværkerfradraget har fået et mere grønt tema i år. Du har stadig mulighed for at få udført udvendigt malerarbejde og samtidig få glæde af fradraget.

Det giver rigtig god mening at vedligeholde dit hus eller lejlighed med en gang udvendig malerarbejde, da det forlænger levetiden af facader og udvendigt træværk betydeligt. Derved undgår du unødig udskiftning af fx døre og vinduer og får samtidig en flot bolig at se på.

Påsken er lige om hjørnet og solen er begyndt at skinne, så nu er det tydeligt at se, om vinteren har været hård ved træet og det måske er tid til at ringe til maleren. Ring gerne for et uforpligtende tilbud, så du allerede nu kan sætte x i kalenderen. Så er der mere tid til at gå i haven, nyde solen og hygge sig med at få plantet sommerblomsterne.

11038995_431161213719926_1222122733465806366_o

Skriv et svar